HP Indigo 10000

 

Al Jaren is Verhaag Drukkerij een vooraanstaand bedrijf in het verzorgen van alle soorten drukwerk in offset. Met de vraag vanuit de markt voor kleine oplages, gepersonaliseerd drukwerk en groot formaat digitaal drukken, Heeft Verhaag Drukkerij in 2015 zijn drukkerij uitgebreid met een digitale afdeling.  Hierbij is de keuze geweest om niet alleen te kiezen voor HP indigo persen maar ook voor een geavanceerd en flexibel persenpark. Verhaag Drukkerij beschikt over een HP Indigo 7500 pers, een HP Indigo 7600 pers, maar ook een HP Indigo 10.000 digitale pers. Hiermee is Verhaag drukkerij een van de grotere digitale producenten in Nederland geworden.

HP Indigo 10.000 digitale pers

De HP 10.000 digitale pers is een unieke pers in Nederland met een maximaal papierformaat van 750 x 530 mm. Door dit unieke formaat is de HP 10.000 indigo pers geschikt om drukwerk in kleine, eventueel gepersonaliseerd oplages te drukken op B2 formaat. Door dit formaat kan de HP 10.000 uitermate geschikt om brochures oblong, geniet, genaaid of garenloos, offertemappen, omslagen, verpakkingen, fotoboeken, posters en unieke productie op groot formaat te produceren. Mede door de automatisering van deze pers is deze 2.5 keer zo productief als de HP 7600 en HP 7500 Indigo persen.

Door de uitbreidingvan onze productie kunnen wij ook brochures, offertemappen en andere producten snel leveren, next day is ons niet vreemd. Heeft u een product snel nodig vraag dan naar onze mogelijkheden bij onze contactpersonen.  Niets is ons vreemd !

Kwaliteit

Door de keuze te maken voor HP digitale persen heeft Verhaag drukkerij gekozen om voor kwaliteit in zijn drukwerkte continueren, HP onderscheidt zich in digitaal door zijn kwaliteit te evenaren naar offset.

Veel bedrijven wisten de weg al te vinden naar Verhaag drukkerij voor het ontsluiten van webportals, catalogussen, offertemappen enz. Maar mede door de uitbreiding van ons machinepark met de HP 7500/7600 en de HP 10.000 indigo persen zijn wij nu een totaal leverancier geworden vanaf een oplage 1.

HP Indigo 10.000

HP Indigo 10.000